SLO ENG

Vrazov trg 2
1104 Ljubljana
Slovenija

telefon: +386 1 543 7700
Faks: +386 1 543 7701
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Mednarodna mobilnost zaposlenih na MF UL

ERASMUS+

Medicinska fakulteta UL v okviru programa Erasmus+ omogoča mobilnost akademskega in strokovnega osebja, zaposlenega na MF UL. V ta namen mednarodna piarna MF UL vsako leto objavi razpis "Mobilnost za zaposlene na UL in njenih članicah v okviru programa ERASMUS+ za študijsko leto". Razpis omogoča kratkotrajno mobilnost z namenom poučevanja ali usposabljanja na univerzah partnericah v okviru sklenjenih bilateralnih sporazumov.

 

Mobilnost učnega osebja z namenom poučevanja (STA)

 

Razpis omogoča učnemu osebju MF sofinanciranje mobilnosti z namenom izvajanja pedagoških obveznosti na instituciji gostiteljici v državah članicah EU in v nekaterih drugih izbranih državah (Islandiji, Liechtensteinu, Norveški, Švici in Turčiji) v višini največ 600 €. Mobilnost mora trajati najmanj 2 zaporedna delovna dneva, opraviti je treba najmanj 8 pedagoških ur na teden.

 

V kolikor bi se na razpis želeli prijaviti, potrebne dokumente (prijavnico in kratek opis poučevanja) najkasneje do 1. julija 2015 oddajte v Mednarodno pisarno MF.

 

Mobilnost zaposlenih z namenom usposabljanja v tujini (STT)

 

Razpis omogoča mobilnost zaposlenih na visokošolskih institucijah z namenom lastnega usposabljanja in pridobivanja novih izkušenj znotraj držav EU in drugih sodelujočih držav (Islandije, Liechtensteina, Norveške, Hrvaške, Švice in Turčije) v višini do največ 600 €.  Na podlagi tega razpisa bo prioritetno sofinancirano usposabljanje zaposlenih UL z namenom povečevanja uspešnosti njihovega delovanja na področju programa Erasmus+, še posebej na področju mobilnosti študentov in učnega osebja v programu Erasmus+.

 

V kolikor bi se na razpis želeli prijaviti, potrebne dokumente (prijavnico in predstavitev usposabljanja) najkasneje do 1. julija 2015 oddajte v Mednarodno pisarno MF.

 


ERASMUS+ INTERNATIONAL DIMENSION

 

 

 

 


KONTAKT

Maruša Vukelić

Mednarodna pisarna MF

international.erasmusmf.uni-lj.si

TEL: 01 543 7023

 

URADNE URE

pon - pet            10.-12. ure

sreda                  13.-15. ure

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani