SLO ENG

Vrazov trg 2
1104 Ljubljana
Slovenija

telefon: +386 1 543 7700
Faks: +386 1 543 7701
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Študentske aktivnosti

Študentje medicine smo aktiven člen Medicinske fakultete. Preko Študentskega sveta sodelujemo z vodstvom fakultete.

V Društvu študentov medicine Slovenije (DŠMS) dopolnjujemo študij z z dodatnimi izobraževanji, udejanjamo svoje ideje v različnih projektih ter se povezujemo v globalnem zdravju z drugimi organizacijam. Bogat nabor projektov, ki tečejo v krogu DŠMS-ja, dokazuje željo po izboljševanju sveta okoli nas. Izmenjave v okviru DŠMS so 1. mesečne izmenjave, ki študentu medicine omogočijo nabiranje strokovnih in življenjskih izkušenj v tujih državah pod zelo ugodnimi pogoji.

Društvo za mednarodno dejavnost študentov stomatologije združuje študente dentalne medicine, ki s svojimi idejami, entuzijazmom skrbijo za kakovosten študij ter pestro in zanimivo študentsko življenje.

V prostorih nove medicinske fakultete je možno uporabljati 34 modernih računalnikov v računalniški učilnici Maxilla (nad Mandibulo) in nekaj dostopnih točk v avli. Avla in predavalnice so pokrite z brezžičnim internetnim omrežjem Eduroam.
Bogat vir informacij za študente je nova spletna stran Medicinske fakultete in ostale spletne strani, ki nastajajo pod okriljem študentov Medicinske fakultete Ljubljana.

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani