SLO ENG

Vrazov trg 2
1104 Ljubljana
Slovenija

telefon: +386 1 543 7700
Faks: +386 1 543 7701
e-pošta:

Natisni Nastavitve

Karierni center na UL MF

INFOPORTAL KARIERNIH CENTROV UL

http://kc.uni-lj.si/

 

Obvestila o dogodkih za Medicinsko fakuleto najdete na mailih letnikov!

 

KARIERNA SVETOVALKA

Urška Sazonov, univ. dipl. psih.

tel.: 01 241 86 84
el. pošta: urska.sazonovuni-lj.si

URADNE URE:

ponedeljek, 8.00 – 10.00, seminar II, Kortykova 2, Ljubljana

 

 O PROJEKTU

 Na 23 fakultetah in 3 akademijah deluje mreža kariernih centrov. Karierni svetovalci nudijo študentom in diplomantom celostno podporo na njihovi študijski in karierni poti. Študentom svetujejo pri načrtovanju kariere in pomagajo graditi njihove zaposlitvene kompetence že v času študija, diplomantom pa pomagajo pri uspešnem prehodu v prvo zaposlitev.

 

BREZPLAČNE STORITVE ZA ŠTUDENTE IN DIPLOMANTE:

 

 • individualno in skupinsko karierno svetovanje (svetovanje za izbiro študija, svetovanje ob prehodu v zaposlitev, svetovanje za pripravo kariernega načrta);
 • brezplačne delavnice in druga dodatna izobraževanja za študente za pridobivanje dodatnih kompetenc in praktičnega znanja za učinkovit vstop na trg delovne sile;
 • informacije o študiju na 1., 2. in 3. stopnji;
 • informacije o zaposlitvenih možnostih po zaključku študija;
 • predstavitve delodajalcev in zaposlitvenih možnostih v njihovih organizacijah, z namenom povezovanja študentov s potencialnimi delodajalci že tekom študija;
 • študijski obiski v organizacije, kjer študenti spoznavajo realno delovno okolje;
 • spremljanje kariernih poti diplomantov;
 • organizacija posvetov na temo vseživljenjske karierne orientacije.

 

Naši odmevnejši projekti so: Karierni dnevi, Simulacija selekcijskega postopka, Izzivi v tujini.

 

Za individualno svetovanje je potrebna predhodna najava pri vašem kariernem svetovalcu. Seznam kariernih svetovalcev najdete tukaj (http://www.uni-lj.si/karierni_centri_ul/karierne_tocke_na_fakultetah_akademijah.aspx). V kolikor pa želite prejemati novice o dogodkih Kariernih centrov UL, pa se lahko prijavite na listo naročnikov na novice, na elektronski naslov kcuni-lj.si. Da pa boste prejemali novice, ki so povezane z vašo študijsko smerjo, pa nam v prijavi na novice napišite tudi članico, ki jo obiskujete, smer študija in pa letnik študija.

 

BREZPLAČNE STORITVE ZA DELODAJALCE:

 

Z namenom doseganja zastavljenega cilja potencialnim delodajalcem nudimo naslednje možnosti brezplačnega sodelovanja:

 

 • objave prostih delovnih mest, študentskih del in praks;
 • objave razpisov za kadrovske štipendije;
 • predstavitve delodajalcev in zaposlitvenih možnosti za diplomante študijskih programov na fakultetah/akademijah UL;
 • obiski študentov v realna delovna okolja;
 • informiranje o študijskih programih Univerze v Ljubljani in prenovi visokega šolstva v luči Bolonjske reforme;
 • ostale storitve po dogovoru (»case study«, okrogle mize, karierni dnevi ipd.).

 

V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje z nami, ali potrebujete dodatne informacije o naših aktivnostih, se lahko obrnete na koordinatorico projekta Karierni centri UL, Majo Dizdarević (tel.: 01 2418 685; e-pošta: maja.dizdarevic@ uni-lj.si).

 

Univerza v Ljubljani je na javnem razpisu za sofinanciranje razvoja in izvajanja delavnosti kariernih centrov v visokem šolstvu, ki ga je izvedlo Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, iz Evropskega socialnega sklada pridobila sredstva za izvajanje programa skladno z Operativnim programom razvoja človeških virov za obdobje  2007 – 2013, v okviru 3. Razvojne prioritete: Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja; prednostne usmeritve 3. 3: kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva. Ministrstvo bo za izvedbo projekta Univerzi v Ljubljani izplačalo do največ 1.187.201,72 EUR, od tega 85 odstotkov prispeva Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada in 15 odstotkov Republika Slovenija. Projekt se bo izvajal od 2.7.2010 do 30.6.2013. Za več informacij se lahko obrnete na koordinatorico projekta Majo Dizdarević ali skrbnika projekta na strani Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, Janeza Danijela. 

 

Operacijo delno financira Evropska Unija, in sicer iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru operativnega programa razvoja človeških virov 2007 – 2013, razvojna prioriteta 3. »Razvoj človeških virov in vseživljenjskega učenja« prednostna usmeritev 3.3 »Kakovost, konkurenčnost in odzivnost visokega šolstva«.

 

  

 

 

 

 

 

Vrazov trg 2, 1104 Ljubljana, Slovenija -- telefon: +386 1 543 7700, faks: +386 1 543 7701 -- e-pošta:

Vse pravice pridržane.

Creatoor Group izdelava spletnih strani